Menu Zavřeno

Informace k nominaci na Finále běžeckého poháru mládeže

Informace k nominaci na Finále běžeckého poháru mládeže

 

logo_new
Nové logo PKAS
V rámci podzimního MČR v přespolním běhu mužů, žen, juniorů a juniorek se uskuteční i Finále Běžeckého poháru mládeže.
Opět se budou stavět krajské smíšené štafety na 4×1 km v kategoriích mladší žactvo, starší žactvo a dorost. Složení štafety je vždy 2 děvčata a 2 chlapci. Celkem tedy bude výprava Plzeňského kraje čítat 12 závodníků + dva trenéři, kteří budou doplněni na základě nominace.
Podobně jako tomu bylo v loňském roce, uzavření nominace bude v sobotu 19. 11. po krajském mistrovství v přespolním běhu / Bělá nad Radbuzou. Na základě výsledků, předvedených v Bělé, oslovím společně s trenéry, nominované atlety.

Pro nominaci do „krajské štafety“ je tedy účast a umístění do 2. místa na krajském mistrovství nutná. Výjimku udělím, jako vedoucí výpravy, vybraným jedincům, kteří budou nominovaní přímo. Účast na krajském mistrovství tedy bude na jejich rozhodnutí. Tato výjimka se bude týkat pouze několika jednotlivců, kde bude závodník/závodnice jasně vyčnívat svojí výkonností z dráhové sezony.

Propozice krajské mistrovství Plzeňského kraje, 19. 11., Bělá nad Radbůzou: https://online.atletika.cz/Propozice/propozice/64005

Propozice Finále běžeckého poháru mládeže, 26. 11., Rumburk: https://online.atletika.cz/Propozice/propozice/65198
Výsledky Finále běžeckého poháru 2021, Valašské Meziříčí: https://online.atletika.cz/vysledky/51244
Do Rumburku bychom odcestovali v pátek 25. 11. Ubytování, dopravu a stravu zajistí ČAS/PKAS. Návrat 26. 11. ve večerních hodinách.
Miroslav Neuvirt, vedoucí výpravy