Menu Zavřeno

ME U23 – Josef Adámek ve finále výšky 12.

ME U23 – Josef Adámek ve finále výšky 12.

ME U23. Josef Adámek ze Škody Plzeň

zdroj foto AK ŠKODA Plzeň, JOJKA.cz

Dva repezentanty vyslal náš region na ME U23 do švédského GÄVLE. Severně od Stokholmu bylo počasí proměnlivé a tak se střídali přeháňky se slunečními paprsky. Velice dobře se popasovali s podmínkami naši závodníci: 
JOSEF ADÁMEK se prezentoval velmi dobrými výkony, když si v kvalifikaci skončil osobní rekord 216 cm, což jej posunulo do nejlepší dvanáctky šampionátu.
Ve finále již zůstal o výšku níže na 211 cm ze švédks a si odváží 12. místo.
TEREZA JONÁŠOVÁ prošla v kvalikačním kole přímo do semifinále výkonem 59,32s. V něm si připsala další dílčí výkon pod 1 minutu a časem 59,92s. obsadila 15. pozici.
KATEŘINA SKYPALOVÁ – sledujeme i cesty bývalých závodníků z našeho regionu. Kačka dle svých slov vypadala ve formě, bohužel těsně před šampionátem ji skolilala angína, i tak zabojovala a probojovala se do finále, kde to více jak na 12. příčku nestačilo. VÝSLEDKY ZDE
Již tento týden pokračuje seriál ME v jižním Švédsku – město BORAS – dalším dílem. Také junioři budou mít bohaté zastoupení v podání šesti reprezentantů z našeho regionu. O dílčích úspěších vás budeme informovat.