Menu Zavřeno

Pozvánka – Běh Plzeňská teplárenská

Pozvánka – Běh Plzeňská teplárenská

logo_new
Nové logo PKAS

V sobotu 27. srpna. se uskuteční 9. ročník Běhu Plzeňské teplárenské kolem Boleveckých rybníků. Akce se koná poblíž známé pláže Ostende u Velkého rybníka v Plzni-Bolevci. Tento běh je určen pro širokou veřejnost, trénované závodníky, ale i pro rodiny s dětmi. Tomu jsou přizpůsobeny i tratě, jejichž spektrum je velmi pestré. Děti poběží v závislosti na věku na tratích dlouhých 300 m, 750 m, 1,1 a 2 km. Pro dospělé jsou připravené tratě o délkách 2 km, 3,5 km a 5,5 km. Všechny tratě vedou v okolí rybníků lesem po pískových a lesních cestách, částečně i po asfaltových komunikacích bez provozu vozidel.

Registrace účastníků běhu v závodní kanceláři začíná v 8.30 hod, start první dětské kategorie je v 9.30 hod. Závody dospělých startují v 11.00 hod, 11.30 hod a ve 12.00 hod.

Protože je závod součástí Běžeckého poháru mládeže Plzeňského kraje, mohou zde děti a mládež sbírat body do celkového hodnocení poháru.

Účastníci běhu dostanou občerstvení zdarma v podobě párků a nápoje, jsou připraveny účastnické medaile pro všechny děti a doprovodný program se skákacím hradem, malováním na obličej a autogramiádou Davida Limberského, bývalého kapitána FC Viktoria Plzeň a reprezentanta ČR. Dalšími čestnými hosty budou medailista z OH v Sydney v triatlonu Jan Řehula a olympijský vítěz ve střelbě z malorážky z Mexika 1968 Jan Kůrka. Na závodníky čekají atraktivní ceny, vyhrát mohou i v tombole Plzeňské teplárenské. Samozřejmostí je měření časů a výsledkový servis pomocí čipů.

Velkým lákadlem pro běžce jistě bude startovné zdarma. Přestože nemusí běžci platit startovné, doporučujeme, aby se přihlásili předem na on-line formuláři na stránkách www.pro-sport.cz. Zde též naleznete podrobné informace k běhu.

Zveme všechny příznivce běhu na tuto zajímavou akci. Přijďte se rozloučit s prázdninami aktivním způsobem.