Menu Zavřeno

4. kolo soutěží družstev dospělých

4. kolo soutěží družstev dospělých

logo_new
Nové logo PKAS

Zatímco extraligové týmy se připravují na finále MČR družstev, které bude hostit Cheb 4. září, případně baráže o Extraligu. Ve dnech 20. a 21. 8. proběhla závěrečná základní kola soutěží družstev dospělých I. ligy, II. ligy a Oblastního mistrovství.

I. liga

Atleti AC Domažlice se pokusili ještě o stíhací jízdu možnosti startu v baráži o Extraligu. Nakonec z toho bylo druhé místo v kole a celkově třetí místo.

TJ Sokol Plzeň – Petřín skončil ve 4. kole na 4. místě a celkově obsadí v letošní soutěži také třetí místo.

V baráži o Extraligu se s tradičními účastníky Spartakem Praha 4 a Slavii Praha objeví i dva zcela nové kluby, nováčci soutěže – muži Jeseniova Praha a ženy Atletiky Vlašim.

VÝSLEDKY KOLA 

II. liga

Muži z Klatov prožívali letos úspěšnou druholigovou sezónu, ve 4. kole byli na druhé místě, což jim zajistilo baráž o I. ligu. Rezervní tým AK ŠKODA Plzeň skončil na 7. místě ve 4 kole a uhájil účast ve II. lize i pro příští sezónu.

V soutěži žen oba týmy AK ŠKODA Plzeň B i TJ Baník Stříbro se pohybovaly ve středu tabulky, a tak si vybojovaly právo účasti i v dalším roce. Ve 4 kole skončily na třetím místě Škodovačky a na 7. místě stříbrská děvčata.

VÝSLEDKY KOLA

OMD MUŽŮ A ŽEN

V krajském přeboru tentokrát kralovala z Plzeňského kraje družstva mužů TJ Sokol Petřín a družstvo žen Atletiky Klatovy. Oba týmy si zajistily účast na barážovém klání o II.ligu, které bylo se mělo konat 28. září v Chrudimi.

Výsledky 4. kola 

Zpravodaj ŘP