Menu Zavřeno

Zpráva Komise rozhodčích za rok 2021

Zpráva Komise rozhodčích za rok 2021

logo_new
Nové logo PKAS

Vážení a milí rozhodčí Plzeňského kraje.

Chtěla bych Vás v tomto adventním čase pozdravit, alespoň touto krátkou zprávou. Do našeho pravidelného setkávání na konci roku zasáhla covidová nákaza již v minulém roce, a ani letos není situace o mnoho lepší. Dohodli jsme se, že pravidelné přátelské posezení přesuneme na jaro. Sejdeme se před zahájením jarní atletické sezony. Věřme, že bude lépe.

Jak proběhla letošní atletická sezona?

Krajská halová mistrovství všech kategorií se nekonala. Závody na dráze se rozběhly v červnu a pokračovaly i v době prázdnin. V září a říjnu byla na všech stadionech rušno (dohánělo se, co se na jaře nestihlo). Takže pro všechny kolem atletiky, hlavně pro pořadatele a rozhodčí, to bylo někdy dost náročné. Musím říci, že se všechny akce – od nejmenších až po dospělé závodníky – podařilo nakonec zajistit. Dík patří i rozhodčím, kteří byli ochotni pomoci i mimo náš kraj, v Jižních Čechách. V Plzni proběhlo MČR žáků a žákyň ve víceboji a na konci srpna MČR juniorů a juniorek. Oba závody byly zvládnuty po stránce rozhodčích velmi dobře. K bezproblémovému rozhodování kromě Vás přispěli i rozhodčí z Prahy (komise běhů) a z Českých Budějovic (6).

Na závěr mně dovolte, abych Vám všem poděkovala za úspěšné zvládnutí letošní, ne úplně standardní, atletické sezony a přeji Vám všem příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v novém roce 2022.

Za komisi rozhodčích

Erna Linhartová

V Plzni 8.12.2021